Отримав десять контузій і частково втратив слух. Військовослужбовець Володимир Захаров легендарний парамедик з "Азову". Чоловік служить з 2014 року. Зараз у Рівненському ТЦК. Після важких поранень Володимир проводить курси з тактичної медицини та базової військової підготовки для школярів та охочих. Більше про незвичайного захисника - далі.

Половина його тіла в татуюваннях, має пірсинг, а також 10-річний досвід війни. Володимир Захаров - бойовий медик "Азову". Через стан здоров'я нині служить у Рівненському ТЦК. Проводить курси з тактичної медицини та базової військової підготовки для школярів та охочих.

"ЗАХАР" переконаний, навички тактичної медицини мають знати не лише військові, але й цивільні. Тому проводить курси навіть школярам та студентам.

Базові навички такмеду хоч і прості, але їх знають меншість. Найкраще досвід переймається через практику.

Володимир зізнається, бути бойовим медиком непросто, бо ти відповідаєш за життя своїх побратимів. Тому важливо передати свої знання по допомозі та рятуванню життів усім. Адже це може знадобитися у будь-який момент. Можливо навіть і з найріднішими людьми - далеко від фронту.

"Захар" переконує, війна зачепить кожного і не розуміє ухилянтів. Важливо вже сьогодні, а краще вчора готуватися - читати та дивитися відео з підготовки.