Фітобочка, лікувальні ванни та масаж. Такі послуги надаватимуть в амбулаторії у Бугринській тергромаді. Тут відкрили кабінет для реабілітації. Військові, вимушені переселенці та інші мешканці громади зможуть приходити та безплатно отримувати такі послуги. Деталі, далі у сюжеті.

Тетяна Галуза - медсестра сімейної медицини. Нині працює масажистом-реабілітологом у Бугринській амбулаторії. Тут відкрили спеціальний кабінет, де військові зможуть пройти відновлення.

Облаштування реабілітаційного кабінету розпочали два місяці тому. Зробили його через актуальність проблеми у теперішній час.

Скористатися реабілітаційним кабінетом можуть не лише військові. Зокрема вимушені переселенці та інші мешканці громади, що потребують цього.

Кошти для відкриття кабінету реабілітації виділили з місцевого бюджету та за допомогою підприємців. Голова тергромади Сергій Пилипчук каже, пори невелике населення - цього у громаді потребують.

Загалом на кабінет реабілітації виділили близько півмільйона гривень. До слова, у Бугринській тергромаді проживає 4 тисячі мешканців.

Читайте також: Вірусні гепатити, холестерин та оксигенація: Рівнян запрошують пройти безплатне обстеження