Обмежено придатний до військової служби, втім двічі ставав на захист своєї Батьківщини. Мова про військового Віталія Цибульського. Чоловік служив на Луганщині. В січні минулого року отримав множинні вогнепальні осколкові поранення, однак уже в березні повернувся до свого підрозділу. У червні під час виконання бойового завдання Віталій загинув. Більше про Героя, далі у сюжеті.

Це людина патріот, людина, яка більшу частину життя говорила російською мовою, але коли після 14 року в країні сталася така ситуація він швидко опанував українську мову і він вимагав від свого оточення щоб спілкувалися виключно українською мовою, - згадує троюрідний брат Віталія Цибульського Віктор.

Віталій Цибульський народився в селі Оріхове, що на території росії. Після розпаду СРСР разом із сім`єю переїхав у Рівне, звідки родом його батько. Тут навчався в 11 та 26 школах і провів своє дитинство та юність.

Віталій грав у місцевих рок-гуртах та брав участь у багатьох Всеукраїнських фестивалях рок- музики. З 2007 по 2018 рік він жив та працював у Чеській республіці. 2014 рік змусив його повернутися в Україну та стати на захист Батьківщини. Не зважаючи на те, що мав обмежену придатність до військової служби за станом здоров'я. Вдруге вступити до лав ЗСУ Віталію довелося в жовтні 2022 року.

9 місяців родина сподівалася почути звістку, що Віталій живий, однак 13 червня минулого року 38-річний солдат Віталій Цибульський загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Поховали Героя у Рівному на кладовищі “Нове”.