Три аварії на Рівненщині, дві з яких смертельні. Та маленька скринька із запискою на Дубенщині «підняла на ноги» всі екстрені структури. Як минули ці вихідні в області - далі у короткому огляді.

Вночі лежала на мосту. Такими словами пояснив смертельну аварію водій "Форда". ДТП трапилось опівночі у центрі Рівного.

28-річний житель села Обарів, керуючи автомобілем «Ford», допустив наїзд на жінку, яка за словами водія, лежала на проїзній частині. Медики на місці констатували смерть потерпілої. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють особу загиблої жінки, - каже речниця ГУНП в Рівненській області Марія Юстицька.

Ще одна смертельна аварія трапилась на Острожчині. П'яний водій буса влетів у дерево, біля якого на лавці сиділо подружжя.

А от на сусідній Дубенщині маленька скринька із запискою «підняла на ноги» всі екстрені структури. Усе через підозру на вибухівку.

До поліції надійшло повідомлення 41-річної дубенчанки, що її батько поблизу господарства виявив скриньку із запискою. На місце події виїхали екстрені служби — поліцейські, рятувальники та медики. Працівники вибухотехнічної служби за допомогою портативної рентген-установки «Х- RAY» змогли її «просвітити». Відтак, вдалося встановити, що в середині вибухонебезпечних предметів не було. У скриньці знаходилися дитячі іграшки, а текст записки розпізнати не вдалося внаслідок впливу зовнішнього середовища. Однак, поліцейські підкреслюють, що дубенчанка вчинила правильно, - зазначає речниця ГУНП в Рівненській області Марія Юстицька.

З політравмою та запахом алкоголю. В такому стані доставили до лікарні 50-річного жителя села Шубків. Чоловік потрапив під колеса автомобіля поблизу Рівного. Обставини ДТП встановлюють слідчі.

Читайте також: 40-річний Володимир на псевдо "Сталкер" отримав медаль "Відвага та честь" за порятунок побратима