Вилучення, автогол та невезіння воротаря. Рівненський "Верес" на домашньому стадіоні зіграв проти одного із лідерів чемпіонату - криворізького "Кривбасу". Як пройшов цей поєдинок - далі.

Гра проти претендента на чемпіонство. Рівняни до матчу з "Кривбасом" вже зуміли перервати безвиграшну серію. Тож вийшли на поле заряджені на перемогу. Вже на другій хвилині матчу Верес мав виходити вперед у рахунку. Але хороша нагода завершилась ударом повз ворота.

Після цього гості зробили висновки і забрали м'яча під свій контроль. Верес відповідав контрвипадами. Вирішальний у матчі епізод стався вже у компенсований до першого тайму час. Після чергової контратаки рівнян Тимур Стецьков у центрі поля відверто завалив Марко Мрвальєвича, який намагався втекти від опіки. Але падаючи, чорногорський нападник зачепив рукою обличчя суперника. Арбітр виписав попередження Тимуру Стецькову і спершу таку ж жовту картку Марко Мрвальєвичу. Але після перегляду відеоповтору - вилучив чорногорця з поля.

По перерві Кривбас швидко використав чисельну перевагу. І забили гості дуже просто. Допоміг гостям автогол Вереса.

Кривбас закрив гру за дві хвилини до її завершення. Воротар рівнян Євген Паст послизнувся і втратив декілька секунд на виході і гравець команди гостей забивав у вже практично порожні ворота - 0:2.

Після цієї гри "Кривбас" посідає 2 сходинку у турнірній таблиці, маючи однакову кількість очок із "Шахтарем". "Верес" тримає третю сходинку з кінця.

Читайте також: ДТП у Рівненському районі: правоохоронці працюють на місці смертельної автопригоди