Повідомлення про ДТП на вулиці Соборній надійшло до поліції сьогодні, першого квітня, о 00:30. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Поліцейські на місці події встановили, що 28-річний житель села Обарів, керуючи автомобілем «Ford», допустив наїзд на жінку, яка за словами водія, лежала на проїзній частині.

Медики на місці констатували смерть потерпілої.

Слідчий слідчого управління розпочав досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють особу загиблої жінки.

На вигляд їй 50-60 років, середньої тілобудови, волосся темне. Була одягнена у піджак із чорно-білим принтом «гусяча лапка», темні штани та білі кросівки. При собі мала зелену лаковану сумку.

Якщо вам відома будь-яка інформація про загиблу, прохання повідомити до поліції за номерами телефонів: 068 677 1234, 067 360 26 26 або 102.

ОНОВЛЕНО 2 КВІТНЯ: Поліцейські встановили особу загиблої у ДТП пішохідки. Нею виявилася 66-річна жителька обласного центру. Сьогодні, другого квітня, загиблу опізнала донька. Вона пояснила поліцейським, що востаннє матір бачила в суботу, 30 березня. Проте домівку пенсіонерка покидала не вперше, тож до поліції із заявою донька не зверталася.

Читайте також: ДТП у Рівненському районі: правоохоронці працюють на місці смертельної автопригоди