Прийдешніми вихідними до нашого міста з'їдуться знані митці з України та близького зарубіжжя, котрі будуть оцінювати учасників. Самих конкурсантів цього разу очікують близько півтисячі. "Бурштинові нотки" - явище для України унікальне.

Дитячо-юнацький конкурс української музики "Бурштинові нотки" вдало стартував на Рівне нщині у минулому році. Учасниками його були діти майже з усіх регіонів України. Своїми виступами вони популяризували українську музику.

Цьогоріч учасниками конкурсу стануть студенти та учні музичних училищ. Виступатимуть вони у семи номінаціях. А саме - народна пісня,класичний та естрадний вокал, клавішні, духові, струнні та народні інструменти.

А серед членів журі будуть народні артисти та заслужені діячі мистецтв з Києва, Донецька, Львова, Рівного та Російської федерації.

Переможці конкурсу отримають у подарунок співаючого янгола, прикрашеного бурштином, а кожен учасник кулон з бурштиновою краплею.

Відзначити учасників фестивалю не лише подарунками, а й своєю увагою зможе кожен охочий на заключному гала-концерті. Відбудеться він 18 грудня в обласному академічному музично-драматичному театрі.