Автопригода за участю двох авто у Рівному сталася близько півночі сьогодні, 22 березня, на вулиці Соборній. Про це повідомляють в поліції рівненської області.

24-річний житель Хмельниччини, водій автомобіля «Opel Astra», виконуючи маневр обгону, не переконався у його безпечності, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із попутним легковиком «Toyota Corolla» під керуванням 32-річного жителя Вараського району, який повертав ліворуч. Від удару «Opel» перекинувся на дах, - встановив слідчий Рівненського РУП.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали обидва водії та двоє пасажирів легковика «Opel» — 16-річна мешканка Славути та 19-річний рівнянин. Їх усіх із тілесними ушкодженнями різного ступеня доставили до медзакладів Рівного.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчий Рівненського РУП відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У водіїв відібрані біологічні зразки з метою визначення стану сп’яніння.

Транспортні засоби із механічними пошкодженнями вилучені.

Читайте також: Налагодили міжрегіональний канал незаконного виїзду з країни: у Рівному судитимуть членів злочинної організації