Дитячий футзал. Вісім команд у Здолбунові визначали найсильніший колектив області цього року. До фінального етапу футзалісти 2014 року народження вибороли це право у зональних турнірах. Загалом у чемпіонаті змагалося понад 30 команд. Хто переміг, та про інші баталії на майданчику далі розповість Павло Невесенко.

Грають діти, а на майданчику недитячі пристрасті. Тут триває боротьба на кожному клаптику футзального поля. Жодна з команд не хоче поступатися суперникам.

Вісім найкращих команд області визначали найсильнішого цього року серед дітей 2014 року народження. Емоції на майданчику просто зашкалюють. Особливо коли твоїй команді вдається забити красивий гол на останніх секундах матчу.

Арсен голкіпер футбольного клубу "Вараш". У цій команді грає нещодавно, але вже отримав капітанську пов'язку. В майбутньому хлопець хоче захищати ворота мадридського "Реалу", як і його кумир Андрій Лунін.

Амбітні плани на чемпіонат ставить для своєї команди і себе персонально Юрій Середа. Він нападник команди Лідер.

Чи не у кожній команді на фінальних змаганнях грають і дівчатка. При чому не просто відбивають номер, а відіграють важливу роль у своїх колективах. Наставниця колективу "Лідер" Катерина Денисова жартує, гендерну квоту у команді взяла на себе, як тренерка. Додає, такі змагання це можливість для дітей відволіктися від жахливих подій, які нині тривають в Україні.

Ці змагання це спільний проєкт Асоціації футзалу Рівненської області та обласної асоціації футболу. Віктор Радовенчик розповідає футзал та великий футбол вирішили об'єднатися задля розвитку дітей у нашому регіоні.

У підсумку перемогу у чемпіонаті здобула команда КДЮСШ Вараш. У фіналі вона виявилась сильнішою за своїх однолітків з ДЮСШ Острога. Бронзові нагороди у серії післяматчевих пенальті вибороли гравці команди Лідер. А кращою гравчинею чемпіонату визнали Судорженко Христину з Вараша.

ЧИтайте також: Втратив ногу і почав займатися спортом: успіхи рівненського сапера (ВІДЕО)