40-річний громадянин рф неодноразового ігнорував та порушував законодавство України. Тепер йому таки доведеться повернутися до країни походження.

Працівники управління міграційної поліції спільно з працівниками УДМС в Рівненській області встановили, що уродженець Чеченської республіки рф одружився з українкою та проживав у Рівному із 2021 року. Щоправда будь-яких підтверджуючих документів законності перебування на території України він не мав.

У листопаді 2022 року працівники Рівненського МВ УДМС склали на нього протокол за порушення законодавства про правовий статус іноземців за ч.1 ст. 203 КУпАП та прийняли рішення про примусове повернення його в країну походження. Втім, в обумовлений місячний термін територію України той не залишив.

Наприкінці 2023 працівники управління міграційної поліції ГУНП в Рівненській області все ж відшукали нелегала, а за порушення вимог законодавства України його притягнули до адмінвідповідальності та прийняли рішення про примусове видворення.

Після чергового ігнорування 40-річним громадянином росії вимог українського міграційного законодавства, сьогодні, 20 березня, поліцейські міграційної поліції спільно з працівниками УДМС в Рівненській області помістили його до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Після оформлення відповідних документів іноземцю таки доведеться повернутись до країни походження. В’їзд в Україну на найближчі п’ять років йому може бути заборонений.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Рівненській області.

Читайте  також: На Дубенщині шкільний автобус витягували з кювету