Через тиждень мав одружитися. На війні загинув Олесь Самчук з Рівного, який кілька тижнів не дожив до 22 років. Мужній хлопець пішов служити добровольцем, аби помститися за свого загиблого друга. Служив в "Азові". Олесь ось мав піти на ротацію та одружитися із коханою. Однак, загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи Україну. Більше про цікаву і не легку життєву історію Олеся Самчука - далі.

Про цю дитячу мрію Олесь Самчук в ефірі телеканалу "Рівне 1" розповів ще у 2013 році. І вже наступного дня відгукнулася Володарка кубку світу зі спортивних танців на візках Наталія Колесова, яка втілила у реальність бажання маленького хлопчини.

Олесь Самчук народився у Рівному 2002 року. Коли хлопчику було 6 років, родина переїхала до Здолбунова. А після смерті мами — рівненської поетеси Вікторії Самчук — у 14 років повернувся до Рівного.

Коли ж Олесь завершив навчання - пішов добровольцем воювати. Служив в "Азові". Хотів помститися за загибель свого друга, рівнянина Єгора Мухи.

Олесь обрав собі символічний позивний “Каркаде” – саме так називалась перша книга поезій його мами. Про службу рідним майже не розповідав. Він ось-ось мав піти на ротацію та одружитися з коханою дівчиною. Та за тиждень до весілля, 11 березня, на Донеччині під час виконання бойового завдання, захищаючи Україну, Олесь загинув.

Рівне попрощалося із своїм земляком, сьогодні 19 березня. Молодого Героя поховали на кладовищі “Тинне”.

Читайте також: На Рівненщину "на щиті" повернулися троє захисників