Цієї неділі в Одесі відбувся другий етап нового сезону змагань "Сильні України". 9 золотих, 5 срібних та 5 бронзових нагород вибороли спортсмени-ветерани з Рівненської області за підсумками змагань.

Нагадаємо, це всеукраїнські змагання з адаптивних видів спорту серед ветеранів та чинних військовослужбовців, які отримали травми та поранення під час участі в бойових діях на території України.

Етапи змагань відбуваються в різних областях. Перший тур був у Дніпрі, де честь нашого регіону відстоювали п’ятеро спортсменів. Цього разу склад команди збільшився удвічі.

До складу збірної увійшли: Ігор Якимчук, Ігор Таргонський, Андрій Сульжук, Ілля Журавський, Тарас Дубин, Дмитро Павлось, Сергій Олійник, Олександр Рудицький, Володимир Клімов, Михайло Марчук, а також тренери Ігор Головко, Юрій Омельчук і Денис Єгоров.

Військові, які отримали поранення та травми під час бойових дій, виступали у п’яти змагальних дисциплінах: жим лежачи штанги 60кг за хвилину, ейрбайк 30 калорій за мінімальний час, веслування на тренажері - максимальна дистанція за 100 сек, ривок гирі 16/24 кг.

Додому хлопці повернулися з 19 нагородами. Ось досягнення:

- Володимир Климов – 1 місце у вправі "Ейрбайк", 2 місце у вправі "Жим лежачи на рази", 1 місце у вправі "Веслування командне";

- Михайло Марчук – 2 місце у вправі "Ейрбайк", 1 місце у вправі "Веслування командне";

- Ігор Якимчук – 1 місце у вправі "Ривок гирі", 1 місце у вправі "Ейрбайк", 3 місце у вправі "Веслування командне";

- Ігор Таргонський – 1 місце у вправі "Ейрбайк", 2 місце у вправі "Ривок гирі", 3 місце у вправі "Веслування командне";

- Тарас Дубин – 1 місце у вправі "Веслування", 2 місце у вправі "Ривок гирі ", 3 місце у вправі "Веслування командне";

- Олександр Ружицький – 2 місце у вправі "Ейрбайк", 3 місце у вправі "Веслування", 3 місце у вправі "Веслування командне";

- Дмитро Павлось – 1 місце у вправі "Веслування командне";

- Сергій Олійник – 1 місце у вправі "Веслування командне".

Тури проходять в різних областях. Ймовірно на Рівненщині змагання відбудуться вже у серпні цього року, повідомила пресслужба Рівненської облради. 

Читайте також: У Рівному 300 юнаків змагалися на турнірі пам`яті українських військових (ВІДЕО)