Перша перемога у гостях. Рівненський "Верес" мінімально переграв одеський "Чорноморець". Таким чином червоно-чорні перервали 5-матчеву безвиграшну серію і змогли піднятися у турнірній таблиці. Більше про матч - далі.

Верес здобув третю перемогу цього сезону і першу - під керівництвом Олега Шандрука, завдяки чому залишив передостанній рядок турнірної таблиці УПЛ.

Загалом одесити виявилися "зручними" суперниками для Вереса в нинішньому сезоні. Команда з Рівного здобула дві перемоги у поєдинках із Чорноморцем.

Єдиний гол у матчі був забитий вже на шостій хвилині. "Верес" отримав право на стандарт, пішла подача Шастала з правого флангу, і Мрвальєвич ефектно пробив зльоту: м'яч, вдарившись о поперечку, перетнув лінію воріт.

Через повітряну тривогу перерва у грі розтяглася аж на годину. І другий тайм краще розпочали одесити. Однак обидві команди більше не змогли реалізувати жоден зі своїх моментів.

Перша гостьова перемога Вереса у чемпіонаті. Перша - у новому календарному році. І перша для Олега Шандрука на рівні УПЛ. Марко Мрвальєвич тим часом забив свій третій гол у чотирьох матчах за червоно-чорних.

Читайте також: Дві смертельні ДТП та отруєння чадним газом: як на Рівненщині минули вихідні? (ВІДЕО)