Зламані обидві ноги. У Рівному 13-річна школярка переходила дорогу по «зебрі». Аж раптом опинилися під колесами авто. Водієм виявився патрульний поліцейський, що був поза службою. Рідні стверджують, винуватець не зупинився, а втік з місця події. Чи так це насправді? Подробиці інциденту далі у сюжеті.

Іванна Ліщук - мама 13-річної дівчинки. Зараз жінка не відходить від своєї дитини. Допомагає та доглядає. У школярки обидві зламані ноги внаслідок страшної аварії.

Дівчинку одразу госпіталізували у дитячу обласну лікарню з переломом обох гомілок зі зміщенням. Тоді її стан був середньої тяжкості. Необхідне було оперативне втручання.

Як стало відомо згодом, водій, який наїхав на дівчинку, це патрульний поліцейський, який був поза службою. Тож розслідуванням займається ДБР.

Під час з'ясування усіх деталей інциденту та спілкування із винуватцем аварії, водій пояснив, він не зрозумів, що вчинив ДТП, тому і не зупинився.

Пошуками водія займалися його колеги із патрульної поліції. Нині винуватця відсторонили від роботи, проводиться службове розслідування.

Ми намагалися зв'язатися із винуватцем аварії та його адвокатом. Вони відмовилися коментувати дану ситуацію. Мама ж потерпілої дівчинки хоче привернути увагу до цього інциденту, аби службове становище водія не вплинуло на розслідування.

Нині потерпіла дівчинка готується до ще однієї операції, її стан стабільний.

 Читайте також: 12 років у СІЗО: обвинувачених у жорстокому вбивстві у Рівному мало не звільнили з під варти (ВІДЕО)