«Я стала залізною леді!». Так про себе розповідає жителька Луганщини, яка щодня бореться за життя та здоров?я свого чоловіка. Він через важке поранення не може самостійно рухатись. Родина втратила житло. З маленьким сином їздять медичними закладами України аби врятувати чоловіка. Нині на реабілітації у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни. Прогрес у лікуванні є. Вагомий внесок дружини, кажуть медики. Історія сильної жінки, яка не здається попри складні випробування, у сюжеті далі.

Це Юлія та Сергій. Подружжя з міста Лисичанськ на Луганщині. Нині фактично живуть у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни. Сергій не може рухатись, дружина щодня поруч, у всьому допомагає.

А ще нещодавно у їхній родині вирувало зовсім інше життя. До великої війни працювали та виховували дітей.

З початком 24 лютого, 2022-го вирішили покидати рідне місто. Без речей, поспіхом поїхали спершу до друзів в Ізюм. Але й там їх наздогнали жахливі обстріли. Переховувались у лазні.

Дивом врятувались. Поїхали далі. Опинились у Тернополі. Сергій відразу пішов воювати, приїздив у відпустку, а Юлія волонтерила і працювала у школі. Так пройшло півтора року.

З того дня Юлія разом з маленьким сином їздить лікувальними закладами України у порятунку Сергія. Він отримав перелом шийного відділу хребта. Паралізований, не може рухатись. Прогнози лікарів були невтішні. Але жінка вирішила за будь-яку ціну рятувати Сергія.

Зусилля Юлії дали результат. Сергій повірив у себе і стан його покращився. Нині проходить реабілітацію у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни. Лікарі кажуть, за два місяці перебування прогрес помітний.

Наразі Юлія ніде не працює, адже постійно доглядає за чоловіком. Трирічний син ходить у дитячий садочок у селищі Клевань. Старший навчається у столиці. Їхня квартира у Лисичанську пограбована. Окупанти забрали найдорожче - сімейні фотографії. І навіть зафільмували це на відео.

Жінка не впадає у відчай. Їй ніколи. Супроводжує чоловіка на всіх заняттях з реабілітації. Сьогодні Сергій пробує стояти за допомогою вертикалізатора.

Вже є певні рухи у руках, відчуває дотики. Сергій каже, якби не дружина, вже б давно зневірився.

У Юлі є маленька мрія. Аби Сергій подарував їй квіти. Сьогодні чоловік втілив її у життя.