Віктор Шакирзян завтра зустрінеться з колективом Центральної міської лікарні. Враховуючи, що до Рівнеради надійшло звернення від колективу медзакладу з великою кількістю підписів. Очільник міста пообіцяв завтра, восьмого березня особисто приїхати і поспілкуватись з медиками, а також почути позицію теперішнього керівника лікарні.

Колектив Центральної міської лікарні Рівного схвильований. Причина цього - заява на звільнення багаторічного керівника закладу Євгена Кучерука. Раніше пан Євген відкликав свою заяву, згодом написав її знову. Персонал лікарні схвильований подальшою долею закладу і, навіть підготував звернення. У відповідь виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян заявив, що особисто приїде в лікарню, аби поспілкуватись з колективом, вислухати, які саме питання їх хвилюють.

Розуміючи, що весь колектив не в змозі полишити пацієнтів - Віктор Шакирзян погодився сам завітати до закладу і вислухати людей.

Віктор Шакирзян також повідомив, що крім зустрічі з колективом також має намір зустрітися з Євгеном Кучеруком аби почути його бачення подальшого розвитку лікарні.

Варто зауважити, що підбір керівних кадрів у медзаклади міста - це прерогатива міського профільного управління охорони здоров'я, але враховуючи, що колектив центральної міської лікарні налічує близько двох тисяч осіб, а лікування тут щодня проходять тисячі рівнян, дослухатись до думки персоналу лікарні у міській раді вважають правильним і потрібним.