До поліції вчора, п’ятого березня, надійшло повідомлення 32-річної рівнянки, що вночі невідомий чоловік викрав гроші із закладу громадського харчування на вулиці Олени Теліги в обласному центрі. Про це повідомляють в поліції Рівненській області.

Слідчо-оперативна група Рівненського РУП з’ясувала, що зловмисник проник до закладу шляхом віджиму пластикових вхідних дверей та викрав із каси 802 гривні та солодощі.

Під час проведення розшукових заходів оперативники Рівненського РУП встановили, що до крадіжки причетний 28-річний рівнянин, раніше судимий за вчинення майнових злочинів.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Сьогодні, шостого березня, слідчі за процесуального погодження Рівненської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в скоєнні крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, вчиненої в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Крім того, у рамках досудового розслідування вирішується питання про обрання 28-річному підозрюваному запобіжного заходу, - йдеться у повідомленні.

Зловмисник свою вину не визнає та відмовляється співпрацювати зі слідством. Слідчі дії тривають. Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Читайте також: В Острозькій академії планується відкриття нових спеціальностей