Раніше судимому жителю села Тараканів може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляють в поліції рівненської області.

До поліції з письмовою заявою 16 січня звернулася 20-річна жителька Дубно про те, що напередодні невідома особа шляхом обману під приводом продажу мобільного телефону в одній з соціальних мереж заволоділа її грошовими коштами в розмірі 600 гривень, які вона перерахувала як завдаток зі своєї банківської картки.

За результатами проведеного комплексу розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 51-річний житель села Тараканів, який раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Зловмисник під приводом продажу нереального одягу, взуття та мобільних телефонів в одній з соціальних мереж впродовж січня ошукав ще п’ятьох жителів Дубенщини, заволодівши в загальному грошовими коштами на суму 3500 гривень.

Крім того, поліцейські встановили причетність 51-річного жителя села Тараканів до скоєння на території району трьох крадіжок електроінструментів.

Слідчі Дубенського РВП повідомили чоловікові про підозру за фактом шахрайства, вчиненого повторно, за ч. 2 ст. 190 КК України, а також за таємне викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 185 КК України.

За результатами досудового розслідування матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом за погодженням із прокуратурою скерували на розгляд суду.

Завдані потерпілим збитки мешканець Дубенського району частково відшкодував і щиро розкаюється у скоєному.

Читайте також: У Рівненській області шпиталь отримав додаткові гроші на будівництво