Жахлива ДТП у Рівному. Під колесами авто загинув пішохід. Від удару автомобіль занесло в електроопору. Водій та його вагітна дружина у лікарні. За інформацією поліцейських, пішохід переходив вулицю на заборонений сигнал світлофора. Нині слідчі з'ясовують, хто винен в аварії. Тим часом медики надають допомогу молодому подружжю.

Це наслідки смертельної ДТП, яка трапилася ввечері 29 лютого на вулиці Соборна в Рівному. БМВ збив пішохода. Чоловік загинув. Автомобіль занесло у стовб. Водій та його вагітна дружина отримали важкі травми. Нині вони у лікарні. Кермувальнику 24 роки. Момент ДТП чітко не пам'ятає через отриману травму. Розповідає зі слів товариша.

Хлопець намагався уникнути наїзду на пішохода, у результаті врізався в електроопору. Крім водія у салоні авто перебувала 23-річна вагітна дружина керманича. Її з важкими травмами лікарі госпіталізували в реанімацію.

Водія з переломом черепа та забоєм головного мозку, лікарі швидкої транспортували в нейрохірургічне відділення Рівненської міської лікарні.

За інформацією поліцейських - пішохід переходив вулицю Соборна по регульованому пішохідному переході на заборонений сигнал світлофора. Травми, які отримав виявилися несумісні із життям.

Хто винен в цій смертельній аварії наразі з'ясовують правоохоронці.

Зранку 1 березня, медики повідомили, що вагітна дружина водія - втратила дитину. Поліцейські з'ясовують всі обставини аварії, аби з'ясувати хто винен.

Читайте також: Трагедія на сміттєзвалищі у Дубні: загинув працівник комунальної служби