На Рівненщині створили нову військову адміністрацію - Вараську. Відповідний Указ підписав Президент України Володимир Зеленський. Очільницею призначили депутатку обласної ради Людмилу Мариніну. При цьому міський голова Вараша Олександр Мензул ще залишається на посаді. В обласній адміністрації розповідають, створення нової Вараської адміністрації є плановим процесом. Чому саме - розповість Людмила Жук.

У Вараші створили нову військову адміністрацію. Указ про створення її та призначення головою Людмилу Мариніну, Володимир Зеленський підписав 20 лютого. Очільник міста Олександр Мензул зазначає, що зараз працюють всі юридичні служби міської та військової адміністрації, над виробленням стратегії як співпрацювати далі та хто за що відповідатиме.

Очільник області Олександр Коваль каже, що наразі йде підготовка до реєстрації Вараської міської військової адміністрації, як юридичної особи. Він же повідомив, що розглянув питання створення структури та штату міської військової адміністрації.

Олександр Мензул, який залишається на своїй посаді, переконує його обов'язки змінилися, про те зараз він та його команда не відповідає тільки за військову тематику, інше залишається так, як і було.

Варто зазначити, що у жовтні міська військова адміністрація була створена в іншому місті - Нетішині.

Читайте також: Кіберполіція застерігає: не стань пособником шахраїв