Оскар у Рівному. Прем'єрний показ, червона доріжка та нагороди. У Рівному пройшов міжнародний дитячий кіножурнал "Bayki". На ньому було презентовано короткометражні серії на різну тематику, в яких брали участь актори-діти. Більше про проєкт - далі.

Наталя Конопльова вже близько 2 років займається акторським мистецтвом та активно знімається у кіно. Сьогодні дівчина на презентації.

Сьогодні на дитячому міжнародному кіножурналі презентували 7 короткометражних фільмів від 7 до 10 хвилин. В деяких знімалися і батьки юних акторів.

"Байки" це український проєкт, який став міжнародним. Створений для того, аби юні актори під час зйомок забули про війну та насолодилися магічним світом кіно.

На прем'єрі був і зірковий гість - Заслужений актор України, продюсер, режисер та сценарист Віктор Андрієнко. На його думку, "Байки" це унікальний проєкт, який дуже потрібно розвивати. Адже в Україні не вистачає дитячого контенту.

Близько двох годин в одному із залів кінотеатру відбувався сам показ фільмів. Глядацька зала була заповнена вщент. Адже, юних зірочок прийшли підтримати батьки та друзі.

Читайте також: Чи варто обмежувати спосіб життя дитини після вакцинації?