В армії не служив, до війни готувався самостійно. Рівне провело в останню земну дорогу ще одного Героя. Олександр Моргун. Йому було 44 роки. Боронив Україну на Донеччині. На жаль, там і загинув. Сьогодні з військовим прощались у Рівному.

Не стояв осторонь, а власноруч виборював долю України, її майбутнє та майбутнє своїх синів. Саме з такою метою, за словами рідних, пішов на війну 44-річний солдат Олександр Моргун. В армії він не служив, тому самостійно проходив відповідні курси та вчився користуватися зброєю.

З початку великої війни Олександр служив у ДФТГ Рівного. В липні 2023 року його мобілізували до лав Збройних сил України. Відтоді він ніс службу на Донеччині.

Родом Олександр з Харкова. Він був єдиною дитиною в сім'ї. Навчався у двох рівненських школах.

Після школи Олександр Моргун здобув кваліфікацію менеджера-економіста в Національному університеті водного господарства та природокористування. Проте, своє справжнє покликання знайшов у виготовленні меблів, тож займався підприємницькою діяльністю. Був надійною опорою та підтримкою для дружини та порадником двом синам.

27 грудня минулого року боронячи свою країну від ворога на Донеччині Олександр Моргун загинув. Поховали його у Рівному на кладовищі "Нове".

Читайте також: На Рівненщині віддали шану трьом полеглим захисникам