Повідомлення про автопригоду з потерпілим велосипедистом у селі Біла Криниця надійшло на спецлінію 102 десятого лютого близько 20:40. Її очевидцем став місцевий житель, який не лише повідомив до поліції, а також надав потерпілому першу допомогу.

39-річного чоловіка із переломом ноги та забоями госпіталізували до лікарні. Натомість правоохоронці розпочали пошуки водія-втікача.

Перевіряючи надану місцевим жителем інформацію, поліцейські офіцери Білокриницької тергромади встановили, що до наїзду може бути причетний автомобіль «Renault Laguna». Однак, його власник повідомив, що того вечора легковик дав у користування 27-річному товаришу-односельцю.

Останній же пояснив правоохоронцям, що і чоловік, і велосипед лежали на проїзній частині. Через сильний туман він вчасно не побачив та не зреагував. Зрозумівши, що скоїв наїзд — злякався і поїхав далі.

Усі обставини події встановлюють слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області. 

Читайте також: Неподалік Рівного автомобіль збив дорожній знак і злетів у кювет