Вже третій рік поспіль у нашому місті проходить благодійний аукціон "Живі торги". Всі охочі зареєструвавшись у соцмережі мають можливість купити зустріч із відомими людьми Рівненщини. Окрім того, виставити і себе на продаж. Цікаво що за 3 роки завдяки таким торгам із 6 учасників сформувалися навіть сімейні пари. Втім основна мета заходу це благодійність. Адже на торгах збирають кошти для допомоги онкохворим дітям та дітям-сиротам.

Для того аби купити зустріч з людиною, достатньо лише зайти в соціальну мережу, уподобати лот, та в коментарях вказати свою ціну. Все! зустріч з персоною гарантована, якщо звичайно хтось не запропонує більше.

Цьогоріч у "торгах" беруть участь близько 5 сотень хлопців та дівчат, та ще 3 десятки так званих віп-персон - відомих діячів Рівне нщини. Початкова ціна - 20 гривень, а далі вже хто скільки дасть. Всі виручені кошти підуть на благодійність.

Минулого року, кажуть організатори, зібрали більше 13 тисяч гривень. Цьогоріч вже назбиралося 30 тисяч, тільки віртуальних. На них планують придбати медикаменти та подарунки для дітей. Сама ж платна зустріч відбудеться на вечірці.

Долучився до акції відомий рівненський співак та композитор Сашко Невже. Сьогодні за годину спілкування з ним вже дають 300 гривень. Сашко обіцяє, своєму покупцеві влаштує навіть майстер-клас з вокалу.

Торги триватимуть до 12 грудня. Організатори хвилюються тільки за одне, аби аукціон не сприймали буквально. Наголошують - продаються не люди, а зустріч з ними.