Активісти громадянського руху "Вперед" і не думають вибачатися за ті незручності, що збираються влаштувати для української влади. Вони планують заробити завтра для неї переоблік. Тому Першого грудня вони закликають усіх підприємців зачинити свої робочі місця та повісити табличку "Переоблік". Організатори обіцяють, що акція протесту буде наймасштабнішою за всі роки незалежності України.

Акцію активісти громадянського руху "Вперед" проводять з вимогою до влади: припинити антиконституційні дії Верховної ради та Президента України. Незадоволення підприємців викликав ухвалений закон про "Спрощену систему оподаткування", який на думку організаторів акції протесту, призведе до загибелі малого та середнього бізнесу.

Активісти руху "Вперед" підготували навіть пакет народних реформ, однак парламент не підтримав жодного законопроекту із поданих підприємцями.

Організатори акції протесту впевнені, своїми діями вони зможуть не лише розбудити суспільство, але й активізувати громадян України на захист своїх конституційних прав. Долучаться до акції і водії, які першого грудня о дванадцятій годині проїдуть колоною вулицями Рівного на знак протесту проти незаконних дій влади.