24 січня 2024 року в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова від отриманих поранень помер гранатометник 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 4 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону старший солдат Король Михайло Юрійович з Андрусієва, що на Гощанщині.

 Про це повідомили в Гощанській селищній раді.

"Сумна звістка, невимовний жаль…

Завжди нестерпно боляче повідомляти про чергову трагічну звістку для громади. 24 січня 2024 року в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова помер від отриманих поранень гранатометник 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 4 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону старший солдат Король Михайло Юрійович з Андрусієва", - повідомили в селищній раді.

Михайло Король отримав кульове поранення під час снайперського обстрілу позицій однієї з військових частин поблизу міста Залізне Донецької області. Після надання першої медичної допомоги військовослужбовець був евакуйований до лікарні міста Дружківка Донецької області, а звідти - до м. Дніпра. На превеликий жаль, медикам не вдалося врятувати Героя.

Про зустріч Героя та чин похорону повідомлятимуть додатково.