Зламала обидві ноги. У Рівному пенсіонерка потрапила під колеса автівки. Невідомі зарізали куму. На Рокитнівщині чоловік переплутав сон із реальністю. Більше про надзвичайні події області, у короткому огляді, далі.

Переходила дорогу у невстановленому для цього місці. У Рівному пенсіонерка вирішила скоротити дорогу і потрапили під колеса автівки. Медики попередньо діагностували у неї переломи обох ніг.

Невідомі зарізали куму: вона лежить на ліжку, а ніж – на столі. Таке повідомлення отримали поліцейські на Рокитнівщині. Кілька екіпажів оперативно приїхали у вказане місце. Однак побачили вони там, не те що очікували.

А у Сарнах чоловік їхав містом вночі напідпитку та з вимкненими фарами. Огляд за допомогою Драгера показав 2,42 проміле алкоголю. Також у Дубно патрульні допомагали евакуйовувати населення через пожежу у багатоповерхівці. Вогонь спалахнув близько 5-ої ранку.

Крім того, поліцейські підбили підсумки 23-го року. Відомо, що за цей час трапилось понад 3000 ДТП, із яких 386 — через керування у стані сп'яніння. Внаслідок чого загинула 121 людина, а 910 — травмувалися. За статистикою, найбільше ДТП зареєстровано у неділю, а пік аварійності припадає на 17-ту годину.

Читайте також: Завдав бюджету 1 045 800 гривень збитків: У Рівному судять колишнього очільника Департаменту міськради