Сказали жителі Вересневого і погасили власним коштом заборгованість сільського підприємства перед Рівнеобленерго. Останні вже роздали договори вереснечанам. Ті неабияк раді. Кажуть - готові навіть більше платити за електроенергію, ніж раніше, тільки б не було посередників.

Першою отримує договір з "Рівне обленерго" про надання електропостачання, Євгенія Львівна. Представники підприємства прийшли до неї особисто, пенсіонерка ж користуючись нагодою розставляє всі крапки над "і".

Сергій Михайлович, як і всі, прийшов отримувати договір до сільського будинку культури. Каже, послуги попереднього підприємства його не влаштовували. Платив за кожний використаний кіловат електроенергії більше 30 копійок. Нині ж сподівається зекономити, хоча вже виклав з власної кишені кілька сотень гривень.

Ліквідували жителі села і борг сільського підприємства, яке донині було посередником між споживачами та "Рівне обленерго". Заплатили 47 тисяч гривень. Та про затрачені кошти не шкодують.

Процедура передачі електромереж на баланс "Рівне обленерго" тривала майже 6 років. Нині підприємство вже повністю готове до співпраці з вереснечанами.

За електроенергію люди тепер платитимуть згідно тарифів встановлених державою. Тобто, 28 копійок за кіловат, замість тридцяти п"яти, як було раніше. А в "Рівне обленерго" обіцяють вирішити проблему і з низькою напругою.