Здорожчав майже на тисячу. У цьому році в Україні змінили склад і вартість "пакунку малюка". Його вміст переглянули, врахувавши побажання батьків і думки експертів. Які речі додали та замінили, дивіться далі у сюжеті.

Підгузки, пелюшки, ковдра, рушник, термометр, іграшки для розвитку, та інше, такий вміст бебі-боксу. Система одноразової допомоги для сімей діє в Україні з 2018 року.

Кожні чотири роки в Україні переглядають склад "Пакунків малюка". У 2024 році до нього додали речі, які мають більший попит. Відповідно зменшили кількість одягу, з яких малята швидко виростають.

Замість пакунка можливо отримати і гроші. За матеріальною компенсацією більше звертаються сім'ї у яких вже є діти і необхідні речі на перший час вони вже мають.

Отримати бокси можна вже після народження дитини. Павло з'явився на світ у грудні. Родина хлопчика вже отримала "пакунок малюка". Незабаром малеча буде користуватись новими речами.

7689 гривень. Така вартість "Пакунку малюка" на 2024 рік. Варто нагадати, що бебі-бокси можуть отримати не тільки біологічні батьки, а й опікуни, усиновлювачі, прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі.

Читайте також: На Рівненщині за рік зафіксували 14 випадків "свинки": чим небезпечна ця недуга? (ВІДЕО)