Рівненщина провела в останню дорогу п'ять захисників, які стали на захист нашої держави.

 Про це повідомила Рівненська ОДА.

Володимир Ковальчук мешкав у селі Лютинськ Дубровицької громади. У березні 2023 року був мобілізований до українського війська. Служив чоловік вогнеметником.Загинув військовослужбовець внаслідок мінометного обстрілу в Донецькій області.

Із 28 листопада 2023 року воїн вважався зниклим безвісти. Тільки цьогоріч в результаті проведення пошукових дій було виявлено тіло Героя.

У Героя залишились дружина, син та донька.

На Дубенщині віддали останню шану двом бійцям.

54-річний Микола Воловнік проживав у селі Княгинин Мирогощанської тергромади. Службу в Збройних силах України проходив у званні сержанта.

Наш захисник загинув 3 січня в районі Покровського району Донецької області при виконанні бойового завдання. Поховали Героя на кладовищі в його рідному селі.

Андрій Гусар родом із Млинова. В лавах Збройних сил України обіймав посаду стрільця-помічника гранатометника роти спеціального призначення.

Захисник загинув 5 січня на Донеччині при виконанні бойового завдання. У лютому йому мало б виповнитися 40 років. Поховали полеглого на місцевому кладовищі Слобода.

Станіслав Федіна проживав у Володимирці. На службу був призваний від початку повномасштабного вторгнення. Молодший сержант був командиром бойової машини, командиром другого механізованого відділення 24 бригади імені короля Данила.

Чоловіку було трохи більше сорока років.

Загинув воїн 6 січня на Донеччині внаслідок вибуху. Поховали Героя на місцевому кладовищі.

У місті Рівне провели в останню путь надзвичайно творчу та щиру людину - поета, фотографа та життєлюба Максима Кривцова.

Він був активним учасником Революції Гідності, згодом - воїном та захисником під час АТО. Із початком повномасштабного вторгнення знову змінив цивільне життя на військову амуніцію.

Йому було всього 33 роки.