І переконати у цьому сподівається кожного відвідувача персональної виставки. Кілька десятків пейзажних полотен милують око кольорами і фактурами.

Пейзажі чи не всієї Західної України зображені на полотнах Віктора Гвоздинського. Каже, є картини написані лише за кілька годин. А ось натюрморт „Українська кераміка” народжувався від першого й до останнього мазка аж два місяці. На виставці близько 60 творів акварельного та олійного живопису. А в майстерні художника ще більше трьох тисяч полотен.

Віктор Гвоздинський каже, пейзажі не копіює, пише картини душею. І це відчувається, підтверджує керівник спілки художників у Рівне нській області Феофан Бобрик.

На відкриття виставки зібралися колеги, друзі та прихильники творчості Віктора Гвоздинського. Шанувальником називає себе і секретар Рівне ради Андрій Грещук. Каже, з художником знайомі давно, навіть має картину, особисто подаровану живописцем. Нині ж планує придбати ще одну - пейзаж із зображенням Рівного. Зізнається, отримав неабияке задоволення від експозиції.

Виставка картин „Природи барви чудотворні” триватиме до 8 грудня. Потому художник планує відвідати столицю. Зокрема, приєднатися до творчої групи, котра створюватиме художній каталог до Євро-2012. І закарбувати пейзажі зимового та весняного Києва.