У рівненського Вереса новий головний тренер. Ним став Олег Шандрук. До цього тренував команду U-19. Також очолює дитячу академію. Нещодавно гравці "Вереса" повернулись з відпусток і розпочали підготовку із новим коучем. Більше про нового тренера та підготовку до другої частини сезону УПЛ, у сюжеті.

Новий тренер - нові можливості. Рівненський Верес очолив Олег Шандрук. Він вже тренував основну команду червоно-чорних. А саме у сезоні 18\19. Тоді рівняни посіли 5 сходинку групи A 2 ліги. У грудні 2021 очолив команду U-19, яку й тренував до грудня 2023.

Нині в УПЛ зимова пауза. Червоно-чорні готуються до другої частини сезону. 19 січня вирушать на збори у Туреччину.

Футболісти кажуть, попри те, що тренер розпочав працювати з командою не так давно, вже розуміють, що від них хочуть у другій частині сезону.

Нині Верес займає передостанню позицію в турнірній таблиці. За першу половину сезону у рівнян лише 2 перемоги, 6 нічиїх та 8 поразок.

Аби не понизитися в класі, у НК "Верес" планують підписати нових гравців. Прізвища поки не називають.

Нині Верес перебуває у зоні вильоту. Та у підопічних Олега Шандрука ще 14 матчів попереду. Чи зможуть вони залишитись в елітному дивізіоні - побачимо згодом. Наступний офіційний матч рівняни проведуть проти Колоса 24 лютого.

Читайте також: На Рівненщині двоє молодиків збували підроблену іноземну валюту