Новий рік — нагода підбити підсумки минулого 2023 року. Сервісні центри МВС Рівненщини доклали усіх зусиль, щоб забезпечити зручний доступ громадян до державних послуг, і ми з радістю можемо поділитися деякою статистикою. Про це повідомляють в регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС в Рівненській області.

За 2023 рік сервісні центри МВС Рівненщини здійснили 68906 реєстраційних операцій з транспортними засобами. Окрім того, адміністратори сервісних центрів МВС в Рівненській області видали для громадян 39590 посвідчень водія. З цієї кількості, вперше виданих 13744 водійських посвідчень. За минулий рік сервісні центри МВС області прийняли 40794 теоретичних та 49986 практичних іспитів на право керування транспортними засобами.

З 3 серпня 2023 року стартував пілотний проєкт з підвищення прозорості теоретичних та практичних іспитів для майбутніх водіїв. Сервісні центри МВС Рівненщини від тоді працюють у форматі екзаменаційних хабів, де створено всі умови для прозорого прийняття іспитів. Екзаменаційні класи забезпечено чотирма камерами із записом звуку та без сліпих зон. А для складання практичних іспитів – оновлюється автопарк сучасними авто, — йдеться у повідомленні.

Також з 20 грудня 2023 року стало можливим повноцінно використовувати сервіс з укладання договорів купівлі-продажу та оформлення перереєстрації транспортних засобів через додаток ДІЯ.

Окрім того, з 22 листопада 2023 року можна складати теоретичний іспит у сервісних центрах МВС без обов?язкового навчання в автошколі. І таким нововведенням у сервісних центрах МВС Рівненщини минулого року скористалося 100 громадян, з них 41 склали теоретичний іспит з першого разу.

А от мобільний сервісний центр МВС в Рівненській області за 2023 рік здійснив 13 виїздів, під час яких надано 266 адміністративних послуг, включаючи реєстрації транспортних засобів та заміни посвідчень водія.

Без жодних сумнівів, 2023 рік був складний для України. Другий рік злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації, десятий рік російсько-української війни. Важливо відзначити, що наші досягнення стали можливими лише завдяки великому та самовідданому подвигу наших військових. Ми вдячні їм за їхню невтомну працю та героїзм, які дозволили нам іти вперед у цих умовах.

Читайте також: 13 дітям-сиротам Сарненщини навчальний заклад виплатить майже 200 тисяч гривень фінансової допомоги