На Рівненщині проведуть масштабні спортивні ігри серед школярів. Цей проєкт передбачає участь шкільних команд з декількох видів спорту. Триватиме у кілька етапів - спочатку на регіональному рівні, потому на Всеукраїнському. Як Рівненщина готується до спортивних змагань дивіться далі у сюжеті.

"Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". На Рівненщині триває реєстрація на спортивні змагання серед шкіл області. У стартах візьмуть участь команди з баскетболу, волейболу, футзалу, чирлідингу та спортивного орієнтування. У змаганнях передбачено 5 етапів - починаючи з рівня шкіл, і закінчуючи всеукраїнськими турнірами.

Амбасадором спортивного проєкту на Рівненщині став титулований український баскетболіст Сергій Ліщук. Переконаний, змагання є хорошою можливістю для дітей відволіктися від жахіть війни.

Нині на Рівненщині є 542 школи, які готові долучитися до змагань. З них зареєструвалися майже 180 команд. В Рівненській ОВА розповідають уже триває активна підготовка до старту спортивних змагань.

Реєстрація шкіл на масштабні змагання серед школярів триватиме до 1 лютого. Організатори сподіваються, що якомога більше дітей долучаться до цих стартів.

Читайте також: Зловили "на гарячому": на Рівненщині поліцейські затримали посадовця-хабарника