У Рівному восьмирічна дівчинка зібрала більше мільйона гривень для українських військових. Школярка виступає з концертами, відкриває збори, усе аби допомогти Збройним силам України. Хто мотивує дитину, розповість Владислав Стецюк.

Це Олександра Данилюк. Їй вісім років. Та попри юний вік, дівчинка вже зібрала більше мільйона гривень з початку великої війни для українських військових.

Кожен українець має допомагати ЗСУ. Мені дуже шкода моїх військових, які зараз воюють для того, щоб ми тут сиділи й говорили, — каже співачка, волонтерка Олександра Данилюк.

Матір юної волонтерки Оксана Данилюк розповідає, від початку повномасштабного вторгнення, Олександра всіляко хотіла допомагати військовим. Оскільки Оксана медик, то спершу збирали ліки для ЗСУ.

Олександра вже три роки ходить у музичну школу. Викладачка естрадного співу Тетяна Паламарчук каже, від початку великої війни діти почали виконувати патріотичні пісні. Тоді й виникла ідея записати перший кліп разом з Олександрою.

Знімання першого кліпу проходили під час повітряних тривог. Тоді у полі вони зустріли військових, які доєднались до знімального процесу.

За два роки Олександра провела безліч концертів на підтримку ЗСУ. Дівчина постійно виступає та репетирує нові пісні.

Рушійною силою продовжувати волонтерський рух є старший брат Олександри. Нині він перебуває у лавах ЗСУ. Тому попри втому дівчина продовжує збирати кошти для захисників.

В Олександри вже чимало нагород. Дівчина вигравала як Всеукраїнські конкурси, так і міжнародні. Та найбільш вагомими для неї є подяки військових.

Нині, дівчинка відкрила збір на дрон для 130-го окремого розвідувального батальйону. На цьому зупинятися не збирається. Планує допомагати військовим допоки не настане перемога.

Читайте також: У Рівному волонтери надали допомогу для майже 150 тисяч людей