Водій з ознаками наркотичного сп’яніння намагався видати себе за впливову особу — але йому це не допомогло. Про це повідомляють в патрульній поліції Рівненської області.

Вчора, третього січня, на автодорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин сарненські патрульні помітили автомобіль ВАЗ із причепом, у якого не працювали габаритні ліхтарі. Охоронці порядку зупинили транспортний засіб.

Під час перевірки документів керманича поліцейські дуже здивувалися, оскільки побачили не посвідчення водія, а посвідчення оперативного співробітника "Комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю". Посвідчення мало ознаки підробки, — зазначають правоохоронці.



А пізніше патрульні з'ясували, що керманич взагалі не має права керувати таким транспортним засобом, тому що позбавлений такого права.

Також, спілкуючись з водієм, інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Проте чоловік відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

На водія патрульні склали два адмінматеріали: за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння повторно протягом року) та за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП, — йдеться у повідомленні.

Для з‘ясування всіх обставин події та надання правової кваліфікації діям громадянина патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: На Сарненщині у водія вилучили майже дві тонни пального