І там вирішили розщедритися на ремонт доріг Рівненщини. Щоправда, їхні пропозиції ще має затвердити сесія облради. Але якщо це станеться, принаймні три райони області стануть трохи комфортнішими для водіїв.

Перший крок до будівництва чи ремонту дороги - правильно оформлена документація, каже начальник обласного профільного управління. За словами чиновника, нерідко через невідповідність документів стандартам, їх повертають на допрацювання.

Цьогоріч в області ремонтували передусім дороги соціального значення, звітує Юрій Сідлецький. Ті, що ведуть до навчальних закладів, лікарень, кладовищ. Загалом вони готові на 95 відсотків. Але й решта 5 % вимірюється мільйонами гривень. На бюджетній комісії наразі визначили райони, котрі отримають нові шляхи вже незабаром. До числа щасливців увійшли Гощанський, Демидівський та Рівне нський. Головне встигнути до великих морозів, кажуть обласні обранці.

У Рівному ремонт дороги на Млинівській відкладається до кращих часів через те, що кошти перекинули на завершення ремонту Соборною. Затягнути паски доведеться й охороні здоров"я та соціальній сфері.

Остаточно обласні депутати затвердять бюджет до кінця грудня - на сесії.