Стережіться шахраїв та аферистів – їхньою черговою жертвою стала 69-річна рівнянка Лідія. Пенсіонерку ошукали вже звичним способом – серед ночі жінку розбудив телефонний дзвінок.

Незнайомець, представившись співробітником міліції, повідомив, що її син загримів за грати. За звільнення наказав заплатити 3 тисячі гривень, перерахувавши на номер мобільного.

Перерахувавши гроші, жінка таки зателефонувала сину. Він був удома разом з родиною. Лише після цього жінка звернулась у міліцію. Наразі правоохоронці вирішують питання про порушення кримінальної справи, а решту довірливих рівнян закликають не вірити у подібні історії.

Пенсіонерка Ганна Талай – ще одна жертва шахраїв. Щоправда, пенсіонерку ошукали іншим способом. Вранці в її двері постукала незнайомка – жінка представилась працівницею Пенсійного фонду та сказала, що буде обмінювати гроші.

Ганна Талай віддала шахрайці всі свої заощадження - загалом 5 тисяч гривень. Отямившись, пенсіонерка зрозуміла, що її ошукали, але вже було пізно.

Наразі шахрайку розшукують співробітники міліції. Правоохоронці вже традиційно закликають рівнян бути обачними і не вірити незнайомцям, які пропонують вам будь-які операції, пов’язані з грошима або вашим майном.