Фото: ілюстративне
Соціальні допомоги у повному обсязі перераховані родинам з дітьми, малозабезпеченим та людям з інвалідністю. На сьогодні заборгованість відсутня, повідомив в.о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Зокрема, державну соціальну допомогу цьогоріч отримували 16,8 тисячі людей з інвалідністю. Для них виплатили понад 632 млн грн.

7,5 тисячі малозабезпечених сімей одержали 737,2 млн грн. На потреби дітей, що виховуються у багатодітних родинах, спрямували 474,6 млн грн. Таких сімей на Рівненщині 14,8 тисячі. Кошти на дітей отримували майже вісім сотень одиноких матерів. 417 млн грн виплатили на допомогу при народженні дитини.

З обласного бюджету передбачена фінансова допомога родинам на поховання, чиї близькі загинули, захищаючи Батьківщину. Йдеться про 30 тис. грн. Родини безвісти зниклих та полонених одержують по 10 тисяч.

Не залишаються без уваги діти загиблих Захисників та Героїв. На кожну дитину, що втратила на війні батьків, цьогоріч виплатили по 2 тисячі грн. Загалом такі родини отримали одноразову грошову допомогу на суму 1,32 млн грн.

За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також: 30 сімей військовослужбовців з Рівненщини отримали кошти на квартири