Шиш Михайло народився 19.09.2003 року у місті Дубровиця Сарненського району Рівненської області. Після закінчення школи вступив до Тернопільського національного медичного університету імені І.Я.Горбачевського, продовжив навчався у Рівненському державному гуманітарному університеті на військового медика.

13 липня 2022 року Михайло пішов добровольцем в Сили ТрО 104 бригаду 56 батальйону, а з 29 травня 2023 року перевівся до 516 окремого батальйону спеціального призначення Збройних Сил України у ролі бойового медика.

Побратими відгукуються про нього як про надзвичайно висококваліфікованого медика, який завжди знаходив можливість забрати поранених побратимів з поля бою та надати професійну допомогу пораненому побратимові.

Михайло завжди прагнув самоудосконалюватись, на посаді бойового медика відвідував курси задля підвищення медичного фахового рівня.

Свій останній бій він зустрів в районі Серебрянського лісу, що на Донеччині. Михайло надав побратиму першу медичну допомогу, але потрапив разом з ним під танковий артилерійський обстріл.

Шиш Михайло був нагороджений нагрудним знаком «За бойові заслуги» за особисту мужність, відвагу та воїнську вправність у захисті Батьківщини.

Михайлу було лише 20 років, коли він віддав за Україну найдорожче — своє життя, щоб не лише його родина, але й ми всі могли жити у вільній та Незалежній державі.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

Читайте також: На Рівненщині попрощались із чотирма полеглими Захисниками