У Палаці дітей та молоді влаштували концерт, де наші майдансери продемонстрували свою творчість наживо. А поміж тим на великому екрані переглядали найяскравіші моменти шоу. На ретроспективу завітала чарівний хореограф нашої команди Аліса Зайцева, прискіпливий суддя шоу Олександр Лещенко і найзатятіші вболівальники Рівного.

З усмішкою на обличчі Володимир Хомко згадує відбіркові тури до "Майдансу". Головний хореограф рівненської команди Аліса Зайцева каже, за час проекту прикипіла душею до нашого міста.

Завітав на концерт спогадів один із суддів другого сезону "Майдансу" Олександр Лещенко. Каже, на запрошення відгукнувся одразу, адже рівненська команда вразила його своєю щирістю.

Серед найактивніших фанатів "Майдансу" - заступник міського голови Галина Кульчинська. Навіть по завершенні проекту обіцяє: рівненські майдансери ще не одного разу вийдуть на сцену.

Гості концерту на великому екрані переглядали найяскравіші моменти з життя рівненських майдансерів, а міські чиновники вручили грамоти всім причетним до участі команди Рівного у другому сезоні "Майдансу".