За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі ВП № 4 (м. Березне) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Учора 21 грудня, до поліції надійшло повідомлення 65-річної жительки села Моквин, що наприкінці листопада вона не виявила за місцем її проживання паспорт громадянки України та двох банківських карток. Жінка не одразу помітила пропажу, тож звернулась до поліції лише після того, як на її мобільний почали надходити повідомлення про транзакції по її рахунку.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські відділу превентивної діяльності ВП №4 встановили, що до злочину може бути причетна 35-річна односельчанка, яка в минулому місяці приходила у гості потерпілої. Крім того, правоохоронці з’ясували, в якому магазині вона розраховувалась викраденою карткою. Тож продавчиня одразу пригадала «покупця». Коли поліцейські навідалися до 35-річної жінки, та у скоєному зізналася та добровільно видала викрадене майно, окрім 300 гривень, які вона встигла витратити в крамниці.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Збив 16-річного пішохода на тротуарі: у Рівному судитимуть тракториста за смертельну ДТП