Українська акапельна формація. До Рівного завітав гурт "Піккардійська терція". Тур є благодійним. На концерті збирали гроші для ЗСУ. А також колядували. Мої колеги продовжать.

 Саме з такою передноворічною атмосферою у Рівненському драматичному театрі розпочався всеукраїнський благодійний тур "Піккардійської терції". Колядку "Ой радуйся земле" співали усі присутні.

Чоловічий колектив організував цей тур аби допомогти Збройним силам України, адже усі концерти є благодійними.

Окрім зібраних коштів з концертів, кожен охочий може долучитися до збору і в інший спосіб, адже спеціально для цього перед входом в зал стояли спеціальні скриньки для благодійного збору.

Благодійний тур не завершиться у цьому році, а матиме продовження і у наступному 2024-му, щоб зібрати якомога більше коштів для ЗСУ.

Як пригадують солісти ідея створення гурту виникла ще у студентські роки. Спершу співали обробки народних пісень, потім авторські і саме за неповні 32 роки виступів, у чоловіків з'явилися певні правила, про які вони сміючись розповідають.

У репертуарі музичного колективу близько 300 пісень, серед яких класичні твори, обробки народних пісень, власні композиції. Також велика кількість тих, що присвячена нашим захисникам. З благодійним туром у цьому році, формація відвідає ще два міста України.