Маючи проблеми зі здоров'ям, захищав Україну до останнього. У Рівному прощалися з українським військовим Олександром Бершаком. У травні отримав повістку. Проходив навчання у Великій Британії. На жаль, 18 грудня життя Героя обірвалося на Донеччині. Йому назавжди 33.

У Рівному на майдані Незалежності зібралися десятки рівнян, аби провести в останню дорогу українського військового Олександра Бершака.

Олександр Бершак народився у Рівному. Навчався у 20 школі. Потому разом із сім'єю переїхали у Квасилів. Там опановував професію зварювальника.

Олександр Бершак мав певні проблеми зі здоров'ям. Тому не мав йти в армію. Проте хотів. У 2009 році завершив строкову службу. Коли розпочалось АТО, пішов добровольцем до військкомату та йому відмовили. Така ж ситуація була і на початку повномасштабного вторгнення. Та все ж Олександр не здавався, пішов у ТРО.

У травні 2023 Олександр отримав повістку і одразу пішов до військкомату. Чоловік хотів захищати Україну на передовій.

У вересні 2023 цього року Олександр отримав поранення. Та пройшовши реабілітацію, відразу поїхав до своїх побратимів на передову. 18 грудня 2023 року Олександр Бершак поклав своє життя у віці 33-роки. Загинув Герой під час ведення бойових дій в районі Новомихайлівки Донецької області. У чоловіка залишились 13-рійчний син та 10-річна донька.

Читайте також: Сімох військових з Рівненщини провели в останню дорогу