Багаторівнева система захисту. На Рівненщині продовжують укріплювати кордон з білоруссю. З перевіркою в область завітав командував об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв. Чи є загроза зі сторони країни поплічниці ворога і чи вдасться окупантам пройти, дивіться далі

Від 5-ти сотень до тисячі таких мін військові встановлюють вздовж кордону з білоруссю, на Рівненщині. Робота тут кипить щодня. поки одні мінують поля, інші натягують захисну сітку ягозу. Це захист від ворожої піхоти.

Укріплюють кордон з білоруссю як військові так і місцеві мешканці. Анатолій житель туттешньої громади. Рятує руки військових. Технікою копає захисні рови.

Нині лінія розмежування на Рівненщині захищена оборонними спорудами та облаштованими керованими та некерованими мінно-вибуховими загородженнями. Однак робота триває й зараз, зводяться нові оборонні споруди.

Україна активно продовжує будувати оборонну смугу на півночі країни. Створюють багаторівневу систему інженерних споруд, які унеможливлять здійснення повторного вторгнення російських військ на територію нашої держави. Рівненщина межує з білоруссю у межах 200-от кілометрів. Громади, які живуть на кордоні, активно займаються укріпленням рубежу.

Перевірити систему захисту на Рівненщині, приїхав командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв. Протитанкові рови, міти, тетраїди, ягоза та інші оборонні споруди - це ще не все. Польова фортифікація стане довготривалою, тобто бетонною.

Нині видимої загрози зі сторони білорусі немає. Втім військові не припиняють вчитись і облаштовувати оборону. Передають вітання країні поплічниці ворога.