У Рівному попрощалися із сержантом Олександром Жевняком. Чоловік воював у зоні АТО. Коли почалась велика війна, знову став на захист країни. На жаль, 10 грудня загинув на Донеччині.

На Майдані Незалежності знову схилили голови у скорботі. 18 грудня в обласному центрі провели в останню дорогу 39-річного Героя Олександра Жевняка.

Олександр Жевняк народився 31 липня, 1984 року у селі Великий Омеляник, що на Волині. Навчався у Рівненському технічному коледжі, де здобув фах електромонтера. Володимир, однокласник, героя згадує його як веселого чоловіка.

З 2015 року Олександр служив у зоні проведення антитерористичної операції. Після повномасштабного вторгнення, разом із своїми товаришами атовцями, проходив військові навчання у Десні. У квітні 2022 року був мобілізований у склад ЗСУ.

Як розповідав сам Олександр, найважче було виносити з поля бою своїх побратимів. Адже його підрозділ, останній рік служив на самому нулі, на Мар'янському напрямку. Він ніколи не здавався, а завжди говорив, "Хто як не я"

Загинув сержант Олександр Жевняк 10 грудня 2023 року, поблизу Новомихайлівки на Донеччині. Поховають героя у рідному селі, Великий Омеляник, на Волині.

Читайте також: ДТП на Сарненщині: внаслідок автопригоди травмувався пішохід