Макети автомобілів, літаків, кораблів, старовинних замків та історичні мініатюри представили сьогодні 16-ть дітей з 5-ти районів області. Усі роботи розмістили у центрі науково-технічної творчості учнівської молоді. Хто став кращим серед кращих?

Одинадцятикласник Ярослав Бороденко з Дубного зробив історичну діараму. Зобразив частинку протестантського руху у Чехії. Аби відтворити реальну картинку з життя гуситів - прочитав чимало літератури і за півроку зміг представити свою роботу на показ. Солдатів виготовив з олова, віз з шпону, підставку з дерева, на діарамі є навіть імітація води та світла.

Найменший учасник конкурсу дев'ятирічний Максим Жуківський з Гощі виготовив декілька макетів літаків. Використав для цього конструктор.

Загалом у конкурсі взяли участь 16 дітей з 5 районів області. Вони представили близько 60 експонатів. Серед яких літаки, автомобілі, кораблі та історичні мініатюри.

Роботи члени журі оцінювали прискіпливо. У підсумку перше місце присудили рівнянам, друге вихованцям з Дубна, третє дітям з Гощанського району.