"Коробка тепла для Захисника". Напередодні Різдва усією Україною шириться цей флешмоб. Його головний посил спрямований на підтримку воїнів на фронті, аби подарувати їм частинку різдвяного тепла. Долучилися до ініціативи й рівненський дитсадок. Більше про це дивіться далі.

Анна разом із синочком зібрали речі для військовослужбовців. Родина переїхала із Харкова на Рівненщину в березні 2022-го. Вони активно долучаються до різних волонтерських акцій, які допомагають нашим захисникам.

У межах акції "Коробка тепла для Захисника" всі охочі можуть зібрати пакунок та наповнити його речами першої потреби для військових. В Рівненській області долучилися до ініціативи понад 20 дитсадків.

Чим зачепила нас ця акція, тим що коробочка буде для кожного захисника тобто, коробочка може бути іменною і в цю коробочку ми вкладаємо речі які найнеобхідніші там, в холодних окопах. Ми розуміємо, що зараз зима, ми підтримали цю акцію. Дякуючи нашим батькам, сусідам, друзям, ближнім, - резюмує директорка ЗДО №17 "Вишенька" Ірина Кухарчук.

Допомагають не лише дорослі, а й дітлахи. У коробки складають їжу, солодощі, грілки та термоковдри. Також додають свої малюнки.

Для кожного військового роблять індивідуальні коробки, які відправлять безпосередньо по всій лінії східного фронту. Довозити їх будуть волонтери, капелани та військові які повертаються з ротації у свої частини.

Читайте також: "Сам удома" по-рівненськи: рівняни зняли свою версію популярного фільму