За отриманою оперативною інформацією поліцейські Рівненського РУП задокументували протиправну діяльність 51-річного рівнянина, який організував нелегальний бізнес в орендованому приміщенні на території стоянки в обласному центрі. про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Чоловік виготовляв на основі фальсифікованого спирту алкогольну продукцію під виглядом коньяку, настоянки, горілки, яку розливав у п’ятилітрові пластикові місткості.

Дев’ятого грудня під час проведення слідчої дії на підпільному «виробництві» правоохоронці виявили та вилучили в загальному 800 літрів спирту, алкогольного сурогату. Також серед виявленого були місткості, шланги та смакові концентрати.

За фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів розпочато досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 204 КК України.

Від будь-яких пояснень чоловік відмовився.

Зразки фальсифікату у рамках кримінального провадження скеровані на експертизу. За її результатами вирішуватиметься питання про повідомлення 51-річному жителю Рівного про підозру.

Читайте також: 30 тисяч дзвінків до Рівненської ОДА з початку року: найпопулярніші запитання рівнян