Скандал на конференції. Сьогодні, 8 грудня, відбулися збори, де обирали нового очільника футболу Рівненщини. Нагадаємо, з 2015 року головою РОАФ був Олексій Хахльов, який подав у відставку. Та обрання нового очільника асоціації не обійшлося без скандалу. Чому? Розповість Ілля Томашевський.

У Рівному відбулася позачергова конференція Рівненської обласної асоціації футболу. На ній розглядали з десяток питань та одне основне, яке цікавить усіх. Хто ж буде новим очільником футболу Рівненщини? Як ми раніше розповідали, Членами Асоціації подано три кандидатури Олег Кучер, В’ячеслав Шевчук та Ярослав Коломис. Останній під час конференції неодноразово виступав, звертаючи увагу на нібито порушення статуту.

Та все ж збори продовжили. На них були присутні 33 делегати з 39 можливих, які мали право на голос під час конференції. Однак, не дійшовши навіть до питання про обрання голови РОАФ. Один із кандидатів В?ячеслав Шевчук покидає залу.

Та й на цьому бурхливі обговорення не завершилися. До початку голосування Ярослав Коломис знову почав акцентувати увагу присутніх на нібито порушення статуту конференції.

Після цього Ярослав Коломис вирішив також зняти свою кандидатуру з виборів.

Відтак, лишився один кандидат, це діючий виконавчий директор Рівненської обласної асоціації футболу Олег Кучер.

Після розповіді про плани на посаді Олега Кучера, делегати перейшли до голосування. З трьох кандидатів лишився Олег Кучер. За нього проголосували 26 із 33 присутніх делегатів.

Після чого новообраний голова РОАФ поділився своїм враженням стосовно зняття кандидатур Шевчука та Коломиса.

Також Олег Кучер розповів чому не допустили до голосування В'ячеслава Шевчука.

Разом з тим адвокат Шевчука повідомив, що вони будуть оскаржувати рішень прийнятих на конференції.

Після обрання голови РОАФ на конференції також обирали заступників нового очільника футболу Рівненщини, а також членів Виконкому.